DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

27 Ağustos 2011 Cumartesi

Stok fotoğrafçılığı - Stok fotoğraflarını taklit edenler

Profesyonelleri taklit ediyorlar

İnternete yepyeni bir trend daha doğdu. Stok fotoğraflarını taklit edenler.

Lisanslı ve pahalı ürünler olan stok fotoğrafları bu işe heves eden gönüllülerce taklit ediliyor, ortaya prijinali kadar profesyönel olmasa da kısmen komik görüntüler çıkıyor.









Stok fotoğrafçılığı nedir?

Fotoğraf arşivi, fotoğraf kütüphanesi, fotoğraf bankası gibi alternatif isimler de kullanılabiliyor stok fotoğrafları için. Adı üzerinde bu bir fotoğraf stoğu. Ticari değere sahip, yüksek kalitede satılabilir fotoğraflar bir araya getiriliyor. Tasarımcılar, yayıncılar, film yapımcıları, reklamcılar vb kitlenin tasarımsal ve görsel ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde gruplanıyor, kategorileniyor, etiketleniyor, paketleniyor ve satışa sunuluyor stok fotoğrafları. CD’ler halinde yada online olarak satışa sunuluyor. Ve tabiki satıştan önce fotoğraflar lisanslanıyor. Her bir satış sonucunda fotoğrafın hangi amaçlarla nerelerde ve hangi haklarla kullanılabileceği belirleniyor. Lisans türüne göre satış fiyatları belirleniyor.







Profesyonelleri taklit ediyorlar













This image has been resized.Click to view original image









Dünyanın En Çılgın Resimleri,İlginç Resimler,Sıradışı Olaylar, Garip Olayların Resimleri, Enterasan Resimler ** Normal üstü (Paranormal) Olaylar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı