DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

21 Ocak 2012 Cumartesi

Çılgın tasarımlı tabutlar

İngiltere'nin başkenti Londra'da Crazy Coffins (Çılgın Tabutlar) şirketi kişiye özel ısmarlama tabutlar yapıyor. Bu fikir, 15 yıl önce bir müşterinin talebi üzerine ortaya çıkmış.







Çılgın tasarımlı tabutlar

Şirket müdürü David Crampton, "Herşey bir müşterimin aslında geleneksel tabut yapan şirkete 'Bir uçak şeklinde yapabilir misiniz? Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi takımının hayranıyım da...' demesiyle başladı" diyor.





Ismarlanan tabutlar arasında tekneler, arabalar ve sörf tahtaları var. Bir de kocaman bir gitar. Hatta bir müşterinin isteği tabutunun yumurta şeklinde olmasıymış.





İlginç tabutlar

Yumurta fikri 'Doğduğum zaman cenin pozisyonunda doğdum. Bu yüzden öldüğümde de bu pozisyonda gömülmek istiyorum' diyen bir müşteriye ait.








Çılgın tasarımlı tabutlar

Başka bir talep ise sehpa şeklinde bir tabut yapılmasıymış. Bu müşteri, arkadaşlarının gelip oturma salonundaki sehpada bir şeyler içmesini ve gelecekte gömüleceği yeri görmesini istemiş.





model tabutlar

Tabutlar arasında bir kızak da bulunuyor. Bu tabut, Kuzey Kutbu kaşifi ve sanatçı Richard Mullard'a ait.





Dünyanın En Çılgın Resimleri,İlginç Resimler,Sıradışı Olaylar, Garip Olayların Resimleri, Enterasan Resimler ** Normal üstü (Paranormal) Olaylar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı