DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

20 Haziran 2013 Perşembe

Temmuz ayı sizin için nasıl geçecek? İşte, Susan Miller'dan burç yorumları...

BU AY HANGI BURCU NELER BEKLIYOR?


Temmuz ayı sizin için nasıl geçecek? Yeni aşk kapıda mı? Cevapları burada!

İşte Susan Miller'dan burç yorumları...

Koç
3 Temmuz’da yönetici  gezegeniniz marsın harekete geçmesiyle, bu yılın en önemli değişikliklerinden birini yaşayacaksınız. Kendinizi genel olarak sinirli ve yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bu durum tamamen değişiyor. İlişkiniz varsa, partnerinizle ilgili daha ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz.

23 Ağustos’a kadar ilişkinizle ilgili karar verme aşamasına geleceksiniz. Evlenmek ya da sevgilinizden ayrılmak arasında seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkinizdeki tüm farklılıklar su yüzüne çıkacak ve sonunda sorunların üstesinden gelebileceksiniz. 18 Temmuz günü hassas konuları gündeme getirmemeye özen gösterin.

Boğa
Bu ay Jüpiter’in etkisiyle parasal konularda şansınız açılıyor. Kendinizi refah içinde bulacaksınız. Yolculuğa çıkmanız için uygun bir dönem olabilir. Daha önce gitmediğiniz bir yere gidin ve dönüş biletinizi 8 Temmuz tarihine ayarlayın. Bu bir iş  seyahati  ise, beklenmedik olaylarla karşılaşmaya hazır olun. Uranüs’ün  pek de iyi bir dönemde olmaması, bir müşterinizden veya patronunuzdan sürpriz bir haberin gelmesine sebep olabilir.

Aşk hayatınızda, 18 Temmuz’a dikkat  etmeniz gerekiyor. İlişkinizde hassas bir durum yaşayabilirsiniz. Kolay olmasa da, sinirlenmemeye çalışın.

İkizler
Yeni fikir ve konseptler üzerine düşünmeyi çok seviyorsunuz. Konu para olunca, buna pek de kafanızı yormuyorsunuz. Bazen her şeyi arka plana atıp, finansal meseleler üzerine yoğunlaşmalısınız. Sonuçlandırılması gereken; komisyon, miras, üniversite ödemeleri gibi konuları yoluna koymaya çalışın.

Uranüs’ün dolunay zamanındaki ters hareketi yüzünden, bitmemiş iş meseleleri gözünüze tamamlanmış gibi görünebilir. İmzayı atmadan birkaç saat önce karşı taraf mantıksız isteklerde bulunabilir ve anlaşma bozulabilir. Şansınız ve cazibeniz, Venüs ve Jüpiter’in de etkisiyle istediğiniz noktaya ulaşmanızı sağlayacak. Şanslı bir dönemdesiniz, kendinize güveninizi kaybetmeyin.

Uzun vadeli finansal durumunuz hiç bu kadar iyi olmamıştı. 19 Temmuz’daki yeni ayla beraber para kazanmak için yeni fırsatlarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Hepsini iyice araştırın.
Haber ile ilgili metin girin!.

Yengeç
Sevgili Yengeçler, bu ay uzun zamandır sizi strese sokan, ev veya aileyle ilgili sorun çok kritik bir noktaya ulaşıyor. Harekete geçmeniz gerektiğini anlayacaksınız. 18 Temmuz yakınlarında “yeter” diyebilir ve hazır olsanız da olmasanız da, çözüm aramaya başlamak zorunda kalabilirsiniz.

3 Temmuz’daki dolunay döneminde, bir ilişkinize tüm ilgi ve dikkatinizi vermeniz gerekecek. Daha önce fikir anlaşmazlığına sebep olan bu olayın konuşulması ve değerlendirilmesi gündeme gelecek. Daha önce fikir anlaşmazlığına sebep olan bu olayın konuşulması ve değerlendirilmesi gündeme gelecek. Karşınızdaki kişi sevgiliniz, eşiniz ve ya iş ortağınız olabilir. Bu dönemde stresiniz artacak. İş hayatınızdaki değişiklikler de ev hayatınızdaki gelişmelerle çatışacak.

Hayatınızdaki olayların yolunda gitmesi için çok fazla çaba harcamanız gerekecek. Bu dönemin uzun sürmeyeceğini düşünerek rahatlayabilirsiniz.

Aslan
Temmuz ayı sizi finansal anlamda büyük bir rahatlama ile karşılıyor. Birkaç aydır harcamalarınız tavan yapıyordu. 3 Temmuz’da giderlerinizdeki azalmayı fark edeceksiniz. Kısa bir tatile çıkma fırsatı bile yakalayabilirsiniz. Önümüzdeki altı hafta içinde sosyalleşip hayatı daha keyifli yaşamaya başlayacaksınız.

Temmuzun başında şehirden uzaklaşıp, gideceğiniz kısa mesafeli yerde çok eğlenebilirsiniz. 18 Temmuzdan sonra yolculuk yapmamaya özen gösterin.

Başak
Venüs güçleniyor ve şans getiren gezegen Jüpiter’e yaklaşıyor. Kariyeriniz iyiye gidiyor. İş hayatınızla ilgili, hala bazı seçenekler arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Hızlı kararlar almayın, iyi düşünün. Özellikle temmuzun ilk haftası önemli kişilerle iyi diyaloglar kurabilirsiniz. Son iki aydır Mars size birçok konuda yardımcı oluyor, fakat çok fazla konu ile ilgilendiğiniz için kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Bu ay hayatın akışını yavaşlatacak ve dinlenme fırsatı bulacaksınız. Giderleriniz artabilir. Önceden bu durumla ilgili bir plan yapmadıysanız, harcamalarınızı azaltmaya çalışın.

Terazi
Yeni yerler keşfedilmeyi bekliyor, hem de sizin tarafınızdan! Venüs’ün etrafınızda dolaşması, seyahatleri size yaklaştırıyor, hatta hayatınızın odak noktası haline getiriyor. Temmuz’un ilk haftası yolculuğa çıkarsanız, tatiliniz çok iyi geçecek. Oteliniz muhteşem, yemekler lezzetli ve tanıştığınız insanlar sıcak ve arkadaş canlısı olacak.

Yeni bir eve taşınıyor, evinizin dekorasyonunda yenilik yapıyor veya ailenizden biriyle özel bir şekilde ilgileniyor olabilirsiniz.

Akrep
Bu ay yönetici gezegeniniz Mars sizin yanınızda. Sizi baskı altında tutan görevleriniz bitiyor. Rahatlamak ve hafiflemek için zaman bulmaya çalışacaksınız. Kitap okumaya, müze gezmeye vakit ayırabileceksiniz. Son zamanlarda kendinize göre çok sosyaldiniz. Artık sosyal zorunluluklarınıza mazeret yaratma zamanı geldi.

14 Temmuz’dan 8 Ağustos’a kadar Merkür kariyerinizi etkileyecek. İş hayatınız için yaptığınız  planları yeniden şekillendirebilirsiniz. Hatta bazı akrepler için yeni bir kariyere geçiş yapma zamanı gelmiş bile olabilir.

Yay
Son birkaç aydır kariyerinize odaklanmıştınız. Bu ay sosyalleşmek için fırsat bulacaksınız. Eğlence ve aşk hayatınız renkleniyor. Biraz boşlarsanız kariyerinizin gerileyeceğinden endişe etmeyin.

Kendi ellerinizle inşa ettiğiniz iş hayatınız, yukarı doğru gitmeye  ve sizi ileri taşımaya devam edecek. 19 Temmuz’daki yeni ay ve sonrasındaki iki hafta, sizin için karlı bir dönem olacak.

Gündemdeki anlaşmalar için görüşmelerinize devam edin, fakat önemli kararlar almamaya özen gösterin. 14 Temmuz-8 Ağustos arası Merkür geriye hareket ediyor.

Oğlak
Sizin için kişisel önemi olan bir durum, kritik bir meseleye dönüşüyor. Doğum gününüz 3 Ocak veya sonrasındaki beş gün içerisindeyse, durum daha da karışık olabilir. İkamet, emlak veya mal mülk ile ilgili bir konuyu hızlıca sonuçlandırmanız gerekebilir. Etrafınızdakilerden anlayış beklemeyin. Ev veya aile ile ilgili bir mesele temmuzun başlarında da çözülmezse, ayın 21 ve 25’i arası konu ile ilgili daha şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Kariyer alanında son iki yıldır yapamadığınız biçimde ilerliyorsunuz.

14 Temmuz ile 8 Ağustos arası Merkür geriye doğru hareket ediyor. İşle ilgili yeni bir pozisyon beklemeyin. Bunun yerine uzun zamandır görmediğiniz iş arkadaşlarınız, üstleriniz veya müşterilerinizle temas halinde olun.
8 Ağustos’tan sonra odağınız değişecek ve ileriye bakacaksınız. Bu dönemde yeni bir pozisyon teklifi alabilirsiniz. Yeni bir karar almak için kendinize olan güveniniz yerinde olacak.

Kova
Temmuz ayı başlar başlamaz dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu hissedeceksiniz. Sizi meşgul eden finansal sıkıntılar azalıyor. Rahat nefes alacaksınız. Arkadaşlarınızla zaman geçirin. Evinizde parti vermeniz için mükemmel bir zaman!

Şans gezegeni Jüpiter, aşk evinize giriyor. Melekleriniz hak ettiğiniz aşkı bulmanızı istiyor. Bunun için tüm doğru şartlara sahipsiniz. Ayın ilk iki haftasını iyi değerlendirin.

Merkür'ün geriye doğru hareket ettiği 14 Temmuz-8 Ağustos döneminde eski sevgilinizle iletişime geçebilirsiniz. O kişiyi hala seviyorsanız onunla buluşun. Yalnız iki kere düşünün. Daha önce sizi tatmin etmeyen ve hiç ileri gidemeyen bu ilişki bir yere varabilir mi?


Balık
Son yıllarda finansal zorluklar sizi uğraştırdı. 3 Temmuz’daki dolunay parasal bir konuyu yine karşınıza çıkarıyor. Dolunay, başarılı bir arkadaşınızın planladığı güzel bir organizasyona davet edilmenize yardımcı oluyor. Gitmenin bir yolunu bulursanız, bu bütçenizden kesmeye bile sebep olsa mutlaka gidin!
Mars’ın hareketi işleri zora sokuyor. 3 Temmuz’dan 23 Ağustos’a kadar hayat kolay olmayacak. Ağustos’un sonunda rahata kavuşuyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı