DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

24 Temmuz 2014 Perşembe

Saç, beynin alıcı ve verici özelliğini artırır.


SAÇ DEYİP GEÇMEYİN

Saç bir görüşe göre anten vazifesi görür, yani beynin alıcı ve verici özelliğini artırır. Beyin bu sayede çevresindeki hatta uzağından gelen bilgi ve dalgaları algılar, ayrıca kendisi de dışarıya daha kolay yayın yapar.

Maneviyatı güçlü bazı mistik kişilerin, hayatlarının belli dönemlerinde uzun saçlı olmalarının bir sebebi de budur. Saçı, sinir sisteminin uzantısı olarak görenler de vardır. bu görüşe göre saç, çevresinden aldığı dalga formundaki bilgileri beyin köküne, limbik sisteme ve neokortekse iletir. 

Vietnam savaşı sırasında Amerikan ordusu, kızılderililer arasında iz sürme konusunda olağanüstü

yetenekli kabul edilen kişileri izlemesi için özel kuvvetlerden bir ekibi kızılderili bölgesine gönderir. bu kişiler hem iz sürme hem de çevresindeki hareketleri ve yaklaşan tehlikeleri hissetme konusunda çok yeteneklidir. bu kişileri ordu bünyesine alıp çeşitli testler yapan amerikan devleti, bu kişilerin saçlarına asker tıraşı vurulduğunda bu önsezi ve algılamalarının, altıncı hislerinin neredeyse ortadan kaybolduğunu görür. Saçlarını yeniden uzattıklarında ise bu hisleri ve algılamaları geri dönmektedir. Kirlian fotoğrafçılığıyla çekilen resimlerde de uzun saçlı kişilerin çevresinde daha yoğun bir enerji alanı olduğu görülür.

Bir çok kültürde insanlar saçlarını kesmemiştir.Ancak esir edilen insanların saçları kesilirdi. Hem köle olduklarına dair bir işaret olarak hem de onların gücünün azalması için.

Alın kemikleri gözeneklidir ve ışık alarak epifiz bezi çalışmasını sağlar. Aynı zamanda tiroid ve cinsel hormonların da işlevi üzerinde etkildir. Kahkül kesmek, alnı kapatmak bu süreci olumsuz etkiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı