DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

24 Ekim 2015 Cumartesi

En Şirin 9 Canlı !

En Şirin 10 Canlı !

Tüm zamanların en sevilen canlılarını sizler için belirledik. Bakın şirinlik seviyelerine göre ilk 10'da kimler, nasıl sıralanmış?

1. Tabii ki Kedi

İnternetin gerçek fenomenleri. Kocaman gözleriyle her zaman sempati toplayan patili dostlarımız. Kediyle birlikte, kendisiyle aynı aileden olan kaplan, çita gibi akrabalarını da sevmekten kendimizi alamayız.
 

2. Köpek

Diğer bir tatlişko hayvan türü de köpekler. Sadece sempatik tavırlarıyla değil, gerçek bir dost olmasıyla da gönüllerde taht kurmuştur köpek. Sadık ve vefakardır.
 

3. Kuş

Ne güzel söyler şu çocuk şarkısında: “Sonsuz göklerin hür sahipleri kalbim sizlerlediir”. Güzel ötüşleri, şirin hareketleri ve masumiyetleriyle, kuşlar da en sevilen canlılar arasında yer alıyor. Bazıları konuşabiliyor hatta, daha ne olsun.
 

4. Keçi

Öncelikle de meraklı ve minik olanları tabii. Yürümeyi ve koşmayı yeni öğrenen yavru keçilerin sevimliliğine ne demeli.
 

5. Sincap

Hayvanlar aleminin diğer bir şapşiriği. Kimse sincap kadar güzel fındık yiyemez. Çizgi filmlerin de vazgeçilmez karakterleri arasında bulunuyor sincaplar.
 

6. Panda

İlk bakışta peluş oyuncak gibi duran pandalar, bu halleriyle herkesin sempatisini kazanmayı başarıyorlar. Cana yakın pandanın aslında bir ayı türü olduğuna inanmak ne kadar zor.
 

7. Koala

Pandaya rakip, diğer bir oyuncak görünümlü şirin yaratık da koala. Anavatanı Avusturalya olan koalayı çoğu insan hayvanat bahçesinde bile görmemiştir aslında.
 

8. Penguen

Paytak paytak yürümeleri yeter. Belgesellerin vazgeçilmez oyuncuları penguenler.
 

9. Yunus

Sürekli gülümsüyormuş gibi duran yunuslar bizi de gülümsetmeyi başarırlar. İnsanlarla iletişim kurmaya ve oyun oynamaya da bayılır yunuslar.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı