DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

7 Ekim 2015 Çarşamba

Yaz kışı, Kış Yazı aratabilir..

Yaz mevsiminde kış günlerini özleten 5 olayBazen yazın merhametiyle, kışın acımasızlığı yer değiştirebiliyor. Yaz son derece saldırgan, kış son derece samimi olabiliyor.


1. Her yanınızın pişmesi


Yaz mevsiminde kış günlerini özleten 5 olay-1

Kalın giyinerek sıcak kalabilirsiniz ancak sıcakta ne kadar soyunursanız soyunun ya da klimayı en düşük derecede tutsanız, saatlerce duşta kalsanız bile, sonunda evden
çıkacaksınız ve güneşin eşsiz sıcaklığını ensenizde hissedeceksiniz.

2. Böcek baskını


Yaz mevsiminde kış günlerini özleten 5 olay-2

Açık bırakılmış bir balkon kapısı bazı misafirler için yoğun bir otoban olabilir. Bazıları tam da kafanızın üstündeki ışığa doğru yönelirler ve bazen daireler çizerek lambaya çarpıp yere düşerler, o andan sonra kıyafetinizle bedeninizin arasında olduğunu hissedebilirsiniz.

3. Kötü kokular


Yaz mevsiminde kış günlerini özleten 5 olay-3

Yazın duş almadığınızda kokuşmak an meselesidir. Duşun yanında parfüm kullanımı artar ancak siz kendi kokunuza dikkat etseniz bile, yoğun insan bulunan yerlerde değişik kokulara maruz kalırsınız.

4. Yalnız kalmak


Yaz mevsiminde kış günlerini özleten 5 olay-4

Yazın başlamasıyla insanlar yollara düşerler ve belki de sevdiğiniz insan ülkenin öbür ucuna gider. Yakın arkadaşlar birden bire kaybolur. Çoğu insan plan yapar, eğer planınız yoksa ve giden siz değilseniz yanlızlığınızla başbaşa kalabilirsiniz.

5. Çocuk kargaşası


Yaz mevsiminde kış günlerini özleten 5 olay-5

Okulların kapanmasıyla, yaz aylarını değerlendirmek için sokaklara dağılan çocuklar artık öğretmenlerinin kontrolü altında değil ve ebeveynler tek başlarına idare etmek zorundalar. Enerjilerinin yoğun bir kısmını okullarda bırakan çocukların ebeveynleri okulların açılmasını; kışı bekliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı