DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

27 Ekim 2015 Salı

Kredi Kartlarını Doğru Kullanmanın 5 Yolu


kredi-kartını-doğru-kullanmanın-yolları6
Son yıllarda ülkemizde kredi kartı kullananların sayısında çok fazla artış oldu. Hemen hemen herkesin elinde bir kredi kartı bulunuyor. Ancak biz bu kredi kartlarını ne kadar doğru kullanıyoruz. Bu sorunun cevabını kredi kartlarına borçlu olan kişilerin çokluğundan anlayabiliyoruz. Peki biz kredi kartlarına borçlanmadan nasıl kullanabiliriz sorusunun cevabını buyurun hep birlikte öğrenelim.
Bir Dahaki Ay Öderim Demekten Kaçının

kredi-kartını-doğru-kullanmanın-yolları
Bir dahaki ay kredi kartımın borcunu öderim cümlesini kuran kişiler büyük ihtimalle daha önceki aylarda da aynı cümleyi kurup borçlarını ertelemişlerdir. Şu unutulmamalıdır ki kredi kartını düzensiz ödeyen kişilerin kreti puanı düşmektedir ve bu kredi notunun ileride sizlere faydalı olabileceğini unutmamalısınız.
Harca Gitsin Öderim
kredi-kartını-doğru-kullanmanın-yolları1
Kendimizi tutamayıp cebimizdeki kredi kartının rahatlığı ile kolay harcamalar yapabliyoruz nasıl olsa öderim diyerek. Doğru kredi kartı kullanıp borçlanmamak için kendimizi tutmak gerekmektedir ve bütcemizi aşacak harcamalardan uzak durmak faydalı olacaktır.
Taksitli Alışveriş
kredi-kartını-doğru-kullanmanın-yolları2
Kredi kartı ile taksitli alışveriş yapanlar taksitleri ödeyip bir türlü bitirememektedirler. Bankalar insanları taksitlere yönelterek aklını çelmeye çalışıyor ancak tek çekim ve taksit arasındaki tek fark borçlarınızın zamana yayılarak ödenmesi ve bu süre içerisinde yeni ürünleri de taksitli aldığınız için borçlarınızın uzayıp gitmesidir.
İndirimler Ve Kampanyalar
kredi-kartını-doğru-kullanmanın-yolları4
Kredi kartlarındaki indirim ve kampanyaları sürekli takip etmeye çalışın. Bu takip sonrası siz karlı çıkacaksınız.
Kredi Kartı Ekstreleri
kredi-kartını-doğru-kullanmanın-yolları6
Özellikle birden fazla kredi kartı kullanan kişiler ekstrelerinin aynı günlere denk gelmemesine özen göstermelidirler. Bu sayede borçlarnın hepsi aynı günlere denk gelmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı