DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!
DELİLER TERK ETTİĞİ GÜN ŞEHİRLER YOK OLACAK…!

Translate

7 Ekim 2015 Çarşamba

Sabır, zeka, tasarruf, başarı... Her şey onda!

Kışın yazlık, yazın kışlık elbise satın alan tutumlu insan modeliSon derece tutumludur. Aynı zamanda zeki ve çeviktir de. Adeta sabır taşıdır. Hiçbir şeyi aceleye getirmez. Hayatta yapamayacağı şey yoktur. Kendine güvenir, inanır ve sonunda başarır. Konu ne olursa olsun beklemeyi bilir. Zamanı geldiğinde bir kedi
edasıyla sessizce ve yavaşça hareket ederek düşmanının üzerine atlar ve bırakmaz. Her zaman doğru zamanı ve mekanı kollar. Ve asla yanılmaz.
Kışın yazlık, yazın kışlık alan insan kusursuz gibi görünse de tek bir dezavantajı olabilir. O da modayı tam olarak takip edememesidir. Malum, zamanında alamaz giysilerini. Fakat bu mükemmel şahsın bu özelliği genetik olduğundan dolayı annesi de onun gibidir. Dolayısıyla annesinden kalmasa bile yıllar yıllar sonra moda kendini tekrar ettiği zamanlardan kalma giysileri sayesinde modaya uygun giyinebilir. Ne de olsa bu tutumlu şahıs elbiselerini asla çöpe atmaz, her daim gözü gibi bakar; çocuklarına hatta torunlarına bile bırakabilir.
Böylesi insanlar tutumludur tutumlu olmalarına fakat harcamaları gereken parayı yine harcarlar. Piyasa değerini araştırır ölçüp biçerler, aynı maddiyat ile normalde alınabilir olan giysilerin böylelikle iki katını alabilirler. Genel olarak bayan olan bu insanların buzlukları da ağzına kadar yemekle doludur. Kışın yazlık sebze, yazın ise kışlık sebze yemek onlar için paha biçilemez bir keyiftir. Hayatlarının her alanında bu alışkanlıklarını uygulamaktan kaçınmazlar. Hatta yazın kaldırdıkları paltonun cebinden gelecek kış çekirdek bile çıkabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı